Starten met Jortt

Boekhouden met Jortt


Ben je een startende ondernemer of heb je nog nooit boekhoudsoftware gebruikt? Dan help ik je graag!


Voor mijzelf en veel van mijn klanten werk ik met Jortt voor de boekhouding. Ik ben hier razend enthousiast over en wil mijn enthousiasme en kennis dan ook graag delen met mede-ondernemers. 


Waarom Jortt?

Jortt is zeer gebruiksvriendelijke software, makkelijk om onder de knie te krijgen en in de gratis versie kun je al veel doen. De betaalde pakketten zijn zeer scherp geprijsd in vergelijkingen met andere aanbieders en door de verschillende koppelingen kan bijna alles geautomatiseerd worden. Met één druk op de knop kan Jortt zelfs je BTW-aangifte klaarzetten, die je vervolgens over kunt nemen bij de belastingdienst. Je kunt 30 dagen gratis hun duurste pakket uitproberen om te kijken wat het beste past bij jou en je bedrijf. 


Waarom je boekhouding zelf bijhouden?

Er zijn ondernemers die hun boekhouder alles laten doen, of die 1 keer per jaar alle bonnetjes eens uit de doos halen. Hierdoor heb je nauwelijks overzicht in je financiële situatie en kom je aan het eind van het jaar wellicht voor verrassingen te staan. Met Jortt kun je in één oogopslag je diverse rapporten genereren en kun je zien of je het beter doet dan vorig jaar, of er ruimte is voor investeringen of dat je wellicht ergens moet gaan bezuinigen. Zo kun je je bedrijf op een strategische en verantwoorde manier laten groeien. 

Aanbod: Starten met Jortt


Tijdelijk bied ik een opstartservice aan om snel met Jortt te starten voor slechts 69 euro. Hierbij help ik je 2 uur: 1 uur laat ik je (via Zoom of persoonlijk) zien hoe Jortt werkt en gedurende 1 uur help ik je met het inrichten van Jortt aan de hand van je bedrijf en je wensen. Hierna ben je in staat om zelfstandig facturen en offertes te maken, rapporten te genereren en je boekhouding bij te houden. Mocht je daarna besluiten om dit allemaal liever toch uit te besteden, kun je voor langere termijn gebruik maken van mijn diensten.