Starten met boekhouden

Starten met boekhouden


Ben je een startende ondernemer, heb je nog nooit boekhoudsoftware gebruikt of wil je nu eindelijk overstappen naar een gebruiksvriendelijk programma? Dan help ik je graag!


Voor mijzelf en veel van mijn klanten werk ik met Jortt en Moneybird voor de boekhouding. Ik ben hier razend enthousiast over en wil mijn enthousiasme en kennis dan ook graag delen met mede-ondernemers. 


Waarom Jortt?

Jortt is zeer gebruiksvriendelijke software, makkelijk om onder de knie te krijgen en kan door de ingebouwde boekhouder al veel zelf. De betaalde pakketten zijn zeer scherp geprijsd in vergelijkingen met andere aanbieders en door de verschillende koppelingen kan bijna alles geautomatiseerd worden. Met één druk op de knop kan Jortt zelfs je BTW-aangifte doen. Je kunt 30 dagen gratis hun duurste pakket uitproberen om te kijken wat het beste past bij jou en je bedrijf. En de klantenservice? Die is de beste van allemaal!


Waarom Moneybird? 

Moneybird is een van de meest gebruikte boekhoudpakketten onder MKB'ers die graag zelf hun boekhouding willen doen op een overzichtelijke manier. Er zijn veel koppelingen mogelijk met andere software aanbieders en ook je urenregistratie kun je in Moneybird kwijt. Als erkend Moneybird adviseur help ik je graag met het automatiseren en optimaliseren van dit mooie programma!


Waarom je boekhouding zelf bijhouden?

Er zijn ondernemers die hun boekhouder alles laten doen, of die 1 keer per jaar alle bonnetjes eens uit de doos halen. Hierdoor heb je nauwelijks overzicht in je financiële situatie en kom je aan het eind van het jaar wellicht voor verrassingen te staan. Met Jortt/Moneybird kun je met één druk op de knop diverse rapporten genereren en in één oogopslag zien of je het beter doet dan vorig jaar, of er ruimte is voor investeringen of dat je wellicht ergens zou kunnen bezuinigen. Zo kun je je bedrijf op een strategische en verantwoorde manier laten groeien. 

Liever 1-op-1 begeleiding?


Voor 159 euro stel ik Jortt of Moneybird voor je in en maak ik je daarna in een uurtje wegwijs in het programma zodat je zelf aan de slag kunt.