Over mij

Over mij

Mijn naam is Yara Gilissen en ik ben geboren en getogen

in de buurt van Maastricht, waar ik mij na vele omzwervingen over de hele wereld ook weer gesetteld heb. Zo heb ik in de Verenigde Staten, het Midden-Oosten (o.a. Oman en Abu Dhabi) en Europa (Spanje, Slovenië en Oostenrijk) gewoond. Na diverse functies bij internationale bedrijven en organisaties bekleed te hebben in binnen- en buitenland, heb ik besloten mijn ervaringen en capaciteiten in te zetten om andere ondernemers te ondersteunen, zodat zij zich kunnen focussen op wat ze écht belangrijk en leuk vinden: ondernemen!


Mijn ervaring bestaat onder andere uit marketing, administratie, PR, HR, verandermanagement, (corporate) wellness en trainingen geven. Ik heb diploma's in Hotel Management, Tourism & Leisure Management en Human Resources Management. Daarnaast ben ik Certified Scrum Master en Certified Hospitality Supervisor. Mijn Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) hoop ik in de nabije toekomst af te ronden.


Door deze brede opleidings- en werkachtergrond kan ik ondernemers op vele gebieden ondersteunen zodat zij zich weer meer kunnen toeleggen op hun core business of meer van hun vrije tijd kunnen genieten.


Graag sta ik zowel regionale ondernemers bij als ondernemers uit de rest van Nederland en het buitenland. Per slot van rekening werk ik vanuit huis en ben daardoor flexibel qua werkdagen en -tijden. Ik pas me dan ook graag aan aan de ondernemer.

yara@vayara.nl


Torenstraat 9c

6267 ER Cadier en Keer

KvK: 75409917 | BTW: NL002221414B17 |Copyright 2020 © All Rights Reserved