Over mij

Over mij

Ik ben Yara en ik help coaches en trainers om hun bedrijf te laten groeien door middel van procesoptimalisatie, automatisering en structuur aanbrengen. Na diverse functies bij internationale bedrijven en organisaties bekleed te hebben in binnen- en buitenland, zet ik tegenwoordig mijn ervaringen en capaciteiten in om andere ondernemers te ondersteunen, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn. Daarnaast run ik ook een webshop (Liefs in je Brievenbus) omdat het leven te kort is om maar één ding te doen ;) 


Ik ga als een wervelwind door je business om alle chaos en puin op te ruimen en daarna help ik je met je business te runnen om zo de rust te bewaren. In je hoofd én in je bedrijf. 

In mijn element ben ik als ik andere ondernemers kan laten groeien, onder andere door financieel over- en inzicht te creeëren en processen te optimaliseren. Zo hou je meer tijd over voor je core business, of kun je eindelijk eens wat welverdiende vrije dagen opnemen.


Wil je kijken wat ik voor je kan doen? Plan dan een kennismakingsgesprek in en dan bespreken we de mogelijheden!

Reviews

PROACTIEF & WAARDEVOL

"Yara is per februari 2020 ons bedrijf komen ondersteunen als Office Manager. Na enkele weken had ze zich al bewezen als onmisbare kracht binnen de organisatie. Naast het overnemen van de administratieve processen is ze ook proactief in het optimaliseren hiervan (bijvoorbeeld overstap naar boekhoudprogramma Jortt). Ook is ze een waardevolle sparringpartner gebleken tijdens de corona-crisis en is ze zeer intensief betrokken geweest bij de digitale transitie van onze cursussen. Kortom, wij ervaren Yara echt als aanwinst voor onze organisatie en raden haar van harte aan!"

Dr. Tim Batink

- ACT in Actie – Cursus & Opleiding

EFFICIENT & MEEDENKEND

Yara wat ben ik blij met jou in mijn team! Je bent proactief, werkt efficiënt en denkt graag mee. Je ontwikkelt jezelf graag door en staat open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik vertrouw jou met mijn cijfers terwijl we elkaar alleen nog maar via een scherm hebben gezien. Dat zegt volgens mij genoeg ;-)


Marlou Volkerink

- Marlou.nl