Over mij

Over mij

Mijn naam is Yara Gilissen en ik help coaches en trainers om hun bedrijf te laten groeien door middel van procesoptimalisatie, automatisering en structuur aanbrengen. Na diverse functies bij internationale bedrijven en organisaties bekleed te hebben in binnen- en buitenland, zet ik tegenwoordig mijn ervaringen en capaciteiten in om andere ondernemers te ondersteunen, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn.


Ik ga als een wervelwind door je business om alle chaos en puin op te ruimen en daarna help ik je met je business te runnen om zo de rust te bewaren. In je hoofd én in je bedrijf. 

In mijn element ben ik als ik andere ondernemers kan laten groeien, onder andere door financieel over- en inzicht te creeëren en processen te optimaliseren. Zo hou je meer tijd over voor je core business, of kun je eindelijk eens wat welverdiende vrije dagen opnemen.


Wil je kijken wat ik voor je kan doen? Plan dan een kennismakingsgesprek in en dan bespreken we de mogelijheden!

Reviews

PROACTIEF & WAARDEVOL

"Yara is per februari 2019 ons bedrijf komen ondersteunen als Office Manager. Na enkele weken had ze zich al bewezen als onmisbare kracht binnen de organisatie. Naast het overnemen van de administratieve processen is ze ook proactief in het optimaliseren hiervan (bijvoorbeeld overstap naar boekhoudprogramma Jortt). Ook is ze een waardevolle sparringpartner gebleken tijdens de corona-crisis en is ze zeer intensief betrokken geweest bij de digitale transitie van onze cursussen. Kortom, wij ervaren Yara echt als aanwinst voor onze organisatie en raden haar van harte aan!"

Dr. Tim Batink

- ACT in Actie – Cursus & Opleiding

EFFICIENT & DAADKRACHTIG

“De efficiëntie van Yara zorgt ervoor dat ik kan doen wat ik het liefste doe: kapster zijn. Ik maak me geen zorgen over mijn administratie meer. Mogelijke problemen voorziet ze al voor ze gebeuren en ze denkt mee over het verbeteren van zaken als marketing en administratie. Ze pakt daadkrachtig alle taken op en ik kan hierdoor meer tijd aan mijn klanten besteden. Ik ben dan ook erg blij met haar als mijn Virtual Assistant!”


Djinda Gilissen

- Djinda's Hairstyling