Over mij

Over mij

Mijn naam is Yara Gilissen en ik ben geboren en getogen

in de buurt van Maastricht, waar ik mij na vele omzwervingen over de hele wereld ook weer gesetteld heb. Zo heb ik in de Verenigde Staten, het Midden-Oosten (Qatar, Oman en Abu Dhabi) en Europa (Spanje, Slovenië en Oostenrijk) gewoond. Na diverse functies bij internationale bedrijven en organisaties bekleed te hebben in binnen- en buitenland, heb ik besloten mijn ervaringen en capaciteiten in te zetten om andere ondernemers te ondersteunen, zodat zij zich kunnen focussen op wat ze écht belangrijk en leuk vinden: ondernemen!


Mijn ervaring bestaat onder andere uit marketing, administratie, PR, HR, verandermanagement, (corporate) wellness en trainingen geven. Ik heb diploma's in Hotel Management, Tourism & Leisure Management en Human Resources Management. Daarnaast ben ik Certified Scrum Master en Certified Hospitality Supervisor. Mijn Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) hoop ik deze zomer af te ronden.


Door deze brede opleidings- en werkachtergrond kan ik ondernemers op vele gebieden ondersteunen zodat zij zich weer meer kunnen toeleggen op hun core business of meer van hun vrije tijd kunnen genieten.


Graag sta ik zowel regionale ondernemers bij als ondernemers uit de rest van Nederland en het buitenland. Per slot van rekening werk ik vanuit huis en ben daardoor flexibel qua werkdagen en -tijden. Ik pas me dan ook graag aan aan de ondernemer.

Reviews

PROACTIEF & WAARDEVOL

"Yara is per februari 2019 ons bedrijf komen ondersteunen als Office Manager. Na enkele weken had ze zich al bewezen als onmisbare kracht binnen de organisatie. Naast het overnemen van de administratieve processen is ze ook proactief in het optimaliseren hiervan (bijvoorbeeld overstap naar boekhoudprogramma Jortt). Ook is ze een waardevolle sparringpartner gebleken tijdens de corona-crisis en is ze zeer intensief betrokken geweest bij de digitale transitie van onze cursussen. Kortom, wij ervaren Yara echt als aanwinst voor onze organisatie en raden haar van harte aan!"

Dr. Tim Batink

- ACT in Actie – Cursus & Opleiding

EFFICIENT & DAADKRACHTIG

“De efficiëntie van Yara zorgt ervoor dat ik kan doen wat ik het liefste doe: kapster zijn. Ik maak me geen zorgen over mijn administratie meer. Mogelijke problemen voorziet ze al voor ze gebeuren en ze denkt mee over het verbeteren van zaken als marketing en administratie. Ze pakt daadkrachtig alle taken op en ik kan hierdoor meer tijd aan mijn klanten besteden. Ik ben dan ook erg blij met haar als mijn Virtual Assistant!”


Djinda Gilissen

- Djinda's Hairstyling