Diensten

Diensten en prijzen

Office Management

De administratie, boekhouding en andere kantoortaken zijn voor veel ondernemers bezigheden waar ze tegen aan hikken of nooit aan toekomen. Ik neem deze met plezier uit handen. Meestal werk ik met boekhoudprogramma's Jortt en Moneybird, maar andere programma's zijn zeker bespreekbaar.

Marketing & Communicatie 

Sociale media en andere marketinguitingen zijn belangrijk voor het aantrekken en behouden van klanten, maar vergt ook veel tijd als je het goed wilt doen. Ik neem het graag over van een ondernemer met weinig tijd of weinig kennis op dit gebied. Ook vertalingen van en naar het Engels zijn geen probleem voor mij.

Wat doet een VA?

Als Virtual Assistant (VA) ondersteun ik ondernemers op afstand, vanuit huis. Meestal worden routinematige taken of taken waar weinig kennis over in huis is uitbesteed aan een VA. Hierdoor houd jij als ondernemer meer declarabele uren of vrije tijd over en bestaat je werk voornamelijk nog uit de leuke taken, je core business. 


Hieronder staat een overzicht van taken die ik vaak uit handen neem. In overleg kunnen hier nog taken aan toegevoegd.


Als er zaken zijn waar ik minder weet van heb, zal ik samen werken met een collega VA.

Travel & Event Management

Iedere ondernemer die veel reist wil de beste prijs voor zijn vlucht en verblijf, maar lang niet iedereen heeft de tijd om hier eens goed voor te gaan zitten. Ook het organiseren van events kost veel tijd en inspanning. Het geeft mij energie om deze taken uit voeren en het een onvergetelijke ervaring voor iedereen te maken.

Human Resources

Personeel is de ruggengraat van iedere succesvolle onderneming, maar het kan veel administratie en tijdsinvestering vergen. Tijd die wellicht ook anders besteed had kunnen worden. Als Certified Scrum Master kan ik daarnaast het personeel meer vertellen over agile werken of als Scrum Master optreden.

Voorbeelden:

- Facturatie

- Debiteurenbeheer

- Inkoopfacturen inboeken

- Administratie bijhouden

- Database/CRM beheer

- Agenda beheer

- Email beheer

- Klantenservice

- Inkoop


Voorbeelden:

- Social media beheer (plannen, posten, reageren)

- Marketing materiaal maken

- Nieuwsbrieven maken en verzenden

- Interne communicatie 

- Teksten redigeren

- Vertaling NL-ENG/ENG-NL

Voorbeelden:

- Tickets boeken (vliegtuig, bus, trein)

- Hotels, restaurants en parking boeken

- Evenementen en meetings organiseren (uitnodigingen maken en versturen, draaiboek maken, sprekers uitnodigen, locatie en catering regelen, goodie bags samenstellen etc.)

Prijzen

Voorbeelden:

- Recruitment van nieuwe medewerkers en stagiaires

- Urenregistratie

- Personeelsadministratie

- Duurzame inzetbaarheid

- Trainingen geven (o.a. Scrum, MyDrives, gastvrijheid)

Omdat ieder bedrijf anders is en dus ook alle wensen anders zijn, zijn er verschillende mogelijkheden om Vayara in te schakelen. Uiteraard is het mogelijk om per uur af te rekenen, maar als er een zekere regelmaat is, is een strippenkaart een voordeligere optie. Hierbij kan Vayara flexibel maar gegarandeerd ingeschakeld worden voor 10 of 20 uur in een bepaalde periode. Ook is het mogelijk om op projectbasis een speciaal tarief af te spreken. Neem gerust contact met mij op om te kijken wat het beste past bij de wensen van de ondernemer.

UURTARIEF

€45

Ideaal om kennis te maken met de services die een VA aanbiedt of als je niet zeker weet hoeveel tijd iets gaat kosten. 

STRIPPENKAART

€ 425 / €825

Geldig voor 10 uur dienstverlening binnen 2 maanden, of 20 uur binnen 3 maanden. Zeer geschikt voor bedrijven die regelmatig gebruik maken van een VA, maar waarbij de hoeveelheid werk niet constant is.

PROJECTBASIS

In overleg

Voor bedrijven die een specifiek project willen uitbesteden en waarbij het resultaat en de geschatte uren vooraf duidelijk zijn. Ook zeer geschikt voor bedrijven die op vaste uren en dagen een VA nodig hebben.